Home > Over WATT? > WATT?-programma

WATT?-programma

Om (v)mbo’ers, havisten, vwo’ers en studenten de energiesector te laten ontdekken, is de WATT?-campagne in het leven geroepen: een voorlichtingscampagne speciaal voor leerlingen met interesse voor techniek of twijfels over de te kiezen richting.
De energiesector is volop in ontwikkeling en is daarom op zoek naar jonge talenten die hun schouders onder de toekomst van Nederland willen zetten. Die in hun eentje een klus kunnen klaren, maar ook graag samenwerken. Uitdagingen genoeg voor praktijkgerichte jongens en meiden!

 

Om (v)mbo’ers, havisten, vwo’ers en studenten ook de energiesector te laten ontdekken is WATT? in het leven geroepen: een voorlichtingscampagne speciaal voor leerlingen met interesse voor techniek en/of twijfels over de te kiezen (technische) richting. Dit is gebeurd op initiatief van drie Opleiding- en Ontwikkelingsfondsen: het O&O fonds Netwerkbedrijven, het O&O fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O fonds Afval- & Milieubedrijven

 

WATT? vestigt de aandacht op technische beroepen in de energiesector. Er valt namelijk veel leuk werk te doen. Alleen weten maar weinig leerlingen (én docenten en decanen) dat. WATT? geeft uitleg en informatie. Over energie én over werken in de energie. Want je kiest beter als je weet wat de mogelijkheden zijn.