Home > Over WATT? > Disclaimer

Disclaimer

De WATT?-website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site.
Het O&O-fonds Netwerkbedrijven, het O&O-fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O-fonds Afval- & Milieubedrijven kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Op de website van WATT? wordt al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door het O&O-fonds Netwerkbedrijven, het O&O-fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O-fonds Afval- & Milieubedrijven niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Het O&O-fonds Netwerkbedrijven, het O&O-fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O-fonds Afval- & Milieubedrijven wijzen iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand.