Excursies

Ontdek met de klas spannende locaties in heel Nederland, inclusief gratis vervoer.
Op bedrijfsbezoek met de excursieservice

Graag laten we zíen hoe interessant, groots en uitdagend de energiesector is. Bijvoorbeeld met een bedrijfsbezoek aan een locatie waar jouw leerlingen zelf kunnen ervaren welke kansen de energiesector biedt. Want er is voor technici volop werk te vinden in de energiesector.

 

Vanwege de ligging van met name energieproductiebedrijven (zowel centrales als windparken) moeten we wel een beperking stellen aan wat mogelijk is: we bieden GRATIS busvervoer als het naar een excursielocatie niet verder dan 65 kilometer rijden isPer aanvraag verzorgen wij maximaal twee busritten, er kunnen 50 personen worden vervoerd per rit. Mocht je meer kilometers willen maken of meer dan twee excursies willen afleggen, dan zullen wij in overleg tot een prijsafspraak komen tot welk bedrag de WATT?-campagne het vervoer financiert.

 

Elke locatie heeft een eigen programma. Let goed op de voorwaarden (zoals groepsgrootte en minimumleeftijd).

 

Vul hieronder je plaatsnaam in. 

Let op: de kaart geeft een zoekresultaat met een straal van 55 kilometer. Het is mogelijk dat de afstand per weg alsnog de maximaal te vergoeden afstand van 65 kilometer overschrijdt. We zullen in dat geval contact zoeken met de school en kijken naar de mogelijkheden.

Zoek een excursie bij jou in de buurt.

Vanaf plaats/postcode:
Excursiemogelijkheden:
Een alternatief voor een excursie? Geef je op voor een gastles!