DE WATT? NETWERKKOFFER

Samen met leerlingen energienetwerken in woonwijken aanleggen? Samen een storing in de stroomlevering nabootsen om deze vervolgens op te lossen? Dat kan, met de WATT? Netwerkkoffer.

De WATT? Netwerkkoffer is een degelijke RVS-koffer met daarin een gemeente-op-schaal. Daarin kunnen leerlingen elektriciteitsleidingen aanleggen, en schakelen in transformatorhuisjes en verdeelkasten. Zo bepalen zij hoe de bewoners van de wijk stroom krijgen. In extra opdrachten leren de leerlingen meer over duurzame energieaansluitingen en hoe ze een storing op moeten lossen.

 

De WATT? Netwerkkoffer werd ontwikkeld door Enexis en vervolgens door WATT? geschikt gemaakt voor vmbo en mbo. Alles in overleg met docenten techniek. De Netwerkkoffer wordt geleverd met een begeleidend lesprogramma voor vmbo-lessen techniek, bestaande uit een uitgebreide docentenhandleiding en een werkboek voor iedere leerling. De handleiding is als pdf download beschikbaar. 

 

De WATT? Netwerkkoffer is het enige WATT? artikel dat wij u niet gratis kunnen aanbieden. De aanschafkosten zijn 3.630 euro per stuk, inclusief BTW. In overleg is de koffer wél eenmalig gratis in combinatie met een gastles over (werken in de ) energie inzetbaar in uw lessen.

 

 

Meer weten over de WATT? Netwerkkoffer?

Mail uw vragen of opmerkingen naar info@watt.nl en we sturen u meer informatie op.

 

Prijs: € 3.630,00

Incl. stekker, transformator (naar 12 Volt), handgenerator (slinger) en basisset gereedschappen.

Afmetingen: dicht 80 x 60cm, open 80 x 120cm.