Op bedrijfsbezoek met de Excursieservice

Het liefst laten we u zíen hoe interessant, groots en uitdagend de energiesector is. Met een bedrijfsbezoek aan een locatie waar uw leerlingen zelf kunnen ervaren welke kansen de energiesector hen biedt. Er is voor technici volop werk te vinden in de energiesector. Op het aantal te bezoeken locaties wordt echter door bedrijven behoorlijk bezuinigd. Het aanbod dat we u kunnen bieden, is daardoor flink gekrompen.

 

Ziet u op de kaart een locatie staan binnen een straal van 65 kilometer van uw school? Dan kunt u gebruik maken van de WATT? Excursieservice: gratis busvervoer naar het energiebedrijf. Elke locatie heeft een eigen programma. Klik op de rode punten in de kaart voor meer informatie en inschrijving. Let goed op de voorwaarden als groepsgrootte en minimumleeftijd!

 

Is er geen locatie binnen een straal van 65 kilometer? Dan is wellicht een gastles een goed alternatief.Foto's van onze Excursieservice >

  1. U kiest een locatie in uw regio.
  2. Uw groep leerlingen voldoet aan de voorwaarden van die locatie (leeftijd, opleiding, etc.).
  3. U geeft u op met het digitale inschrijfformulier.
  4. WATT? selecteert uit de aanmeldingen elk half jaar maximaal 20 inschrijvingen voor een gratis en geheel verzorgd bedrijfsbezoek, inclusief groepsvervoer.